Процедура за връщане

ПРОЦЕДУРА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ (ИНФОРМАЦИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА) 

  1. Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия SEME.BG и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките. 
  1. Ако желаете да върнете стоки, моля, свържете се с нас чрез формата за контакт или на имейл [email protected]
  2. Изпратете ни вашия имейл адрес, номера на поръчката и причината, поради която желаете да върнете един или няколко продукта.
  3. Непосредствено след получаване на вашето запитване ние ще потвърдим получаването му на вашия имейл и/или по телефона.
  4. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  5. Ако желаете замяна на един или няколко продукта, моля направете си нова поръчка с желаните от вас продукти и ние ще се свържем с Вас.
  6. Ако желаете възстановяване на сумата, по имейл или по телефон ще уговорим начин, по който да Ви изплатим стойността на върнатите продукти. Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за вашето решение за отказ от продуктите.
  7. В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси или неописани дефекти на продуктите куриерските разходи са за наша сметка.
  8. При всички останали случаи, ние приспадаме от дължимата Ви сума, разход в размер на мин. 5 лв. (куриерската услуга за доставяне на продуктите обратно към нас). 

За да свалите формуляра за процедурата за връщане на продукти натиснете тук!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки